Forum Replies Created

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Stride visual composer Error #19935
    Avatar
    martinbruss
    Participant

    Hello Themeton,

    at first we used the visual composer that where downloaded via your plugin recommondation.

    That doesn’t work…so we buy the newest version which also doesn’t work. After installing and activating the plugin, Revolution Slider and Visual Composer the buttons underneath the plugins deactivate and delete are missing…you just can edit the plugins??? So we downgrade yesterday WordPress 4.6.1 to 4.1.13 and everythings work??!!! It’s a bug in your theme!!

    Thanks for a solution, we are in hurry to finish the website.

    Regards Martin

  • in reply to: WP 4.1 compatibility #6083
    Avatar
    martinbruss
    Participant

    Hi Landon,

    any idea when you get fixed the bug???

    Regards Martin

  • in reply to: Site Customize #6073
    Avatar
    martinbruss
    Participant

    Hi Landon, got the same problem as marcus. Updated the theme via Envato toolkit and nothing happens with the customizer. Some parts work, some not…..the biggest part is that I can’t change the Logo….nothing happened when I click on the buttons. So please help us with a working bug fix.

    Thanxx Martin

  • in reply to: WP 4.1 compatibility #6072
    Avatar
    martinbruss
    Participant

    Hi Landon, got the same problem as marcus. Updated the theme via Envato toolkit and nothing happens with the customizer. Some parts work, some not…..the biggest part is that I can’t change the Logo….nothing happened when I click on the buttons. So please help us with a working bug fix.

    Thanxx Martin

  • in reply to: WP 4.1 compatibility #6040
    Avatar
    martinbruss
    Participant

    Same here…can’t change the logo!!! We need help!!!

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)